Notification: you are in staging mode.

Werf zelf giften

Als erkende organisatie in de zorgsector of hulpverlening kan je ook zelf giften werven om het mentale en emotionele welzijn van je medewerkers te helpen versterken. Maak hier voor 9 mei je eigen Cheer for champions-pagina aan om geld in te zamelen! Via jouw pagina volg je de ingezamelde giften, kan je schenkers bedanken en berichten plaatsen. Deel jouw actiepagina met je collega’s, je netwerk, de lokale pers … En natuurlijk deelt Cheer for champions jouw actie via social media. Na een snelle controle door ons begin je jouw eigen fondsen te werven!

Start een werfactie voor jouw organisatie

Bekijk alle organisaties Maak een eigen pagina
Stap 1

Maak je eigen pagina aan in een handomdraai!

Registreer je organisatie, voeg je logo toe en vertel wat jij wil realiseren met de giften die je inzamelt voor jouw medewerkers. De ingezamelde middelen moeten wel ingezet worden voor programma’s die de mentale weerbaarheid en het emotioneel welzijn van je medewerkers verhogen. Denk aan burn-outpreventie, workshops om te leren omgaan met langdurige stress, een dankmoment …

Stap 2

Deel je pagina en verzamel giften

Vertel je collega’s, vrienden en familie over je Cheer for champions-pagina via social media of e-mail. Schenkers die 40 euro of meer geven, krijgen een fiscaal attest via het Filantropisch Centrum van Stichting Pelicano. Deel de boodschap en stuur je supporters zeker een dankjewel! Cheer for champions zet jouw actie ook in de kijker via social media.

Stap 3

Laat ons weten wat je deed!

Vul de verklaring op eer in die je krijgt bij de bevestigingsmail en stop er de facturen bij om je uitgaven te bewijzen. Dat is nodig om transparant naar de schenkers en de overheid te communiceren. Enkele weken later ontvang je de ingezamelde giften op je rekening.

Nog vragen? Lees onze Q&A.

Wil je onmiddellijk hulp inschakelen of praten over hoe je een begeleidingsprogramma voor het personeel opzet?
Neem dan contact op met vzw Coaching for Heroes.